dimarts, 27 d’abril del 2010

La remuntada dels pebrots

No es parla d'altra cosa aquests dies. Sembla que totes les forces mediàtiques s'han unit per cridar als apalancats culés a files perquè a les vuit (tres quarts d'hora abans del partit, quin sobreesforç...) siguin al Camp Nou per animar l'equip. Sembla mentida que els hi hagin de dir... és el que té ser una afició tan apalancada, que t'han de dir a quina hora has d'estar al camp i com t'has de vestir... patètic!!!

Un cop més, els que no som del Barça ens hem d'empassar hores i hores de televisió pública sentint consignes a favor del Barça, rememorant les remuntades amb el Göteborg, el Chelsea, etc. Sembla que sigui una qüestió de país, més primordial que qualsevol altre notícia d'actualitat.

I jo que voleu que us digui, me la "repampimfla" qui passarà. Com a aficionat al futbol crec que tots dos tenen les seves opcions, òbviament. Però en una seminifal de Champions no es pot fer un pronòstic clar ni molt menys encertat. Hi haurà mil detalls que influiran i, com moltes vegades passa, no sempre arriba a la final qui més s'ho mereix. Només cal veure com l'any passat el Chelsea va quedar eliminat pel Barça per entendre-ho. Jo sense fanatismes crec que el Barça pot passar l'eliminatòria, té equip i joc per fer-ho, no en tinc dubtes d'això. Ara bé, caldrà que pensi en defensar una mica millor de com ho va fer a l'anada, perquè el futbol premia més una bona defensa que un gran atac, encara que a molts mal autoanomenats romàntics del futbol els sembli que hauria de ser al revés.

Com a apunt final crec que s'està ningunejant a l'Inter d'una manera exagerada, que es vol centrar tot en els àrbitres i en la possible "pressió" del públic del Camp Nou, que deixa bastant que desitjar, quan en realitat el Barça tindrà davant un rival que sap a què juga, farcit de bons jugadors d'equip i amb la lliçó apresa de com fer-li mal al campió d'Europa. És més bon equip del que la gent es pensa i aquest podria ser un factor determinant a l'eliminatòria.

I mentre no arriba el partit hauré d'aguantar una vegada i una altra la corneta mediàtica cridant a files indiscriminadament, com si tots haguéssim de ser del Barça i voler que guanyi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada